Anda mempunyai  € 39,500 ?

93

Jika anda memiliki duit sebanyak itu, maka anda mampu memiliki sebuah motosikal edisi khas.

YZF-R1 GYTR

Yamaha YZF-R1 GYTR adalah sebuah motosikal khas, cuma 20 buah sahaja akan dibuat di seluruh dunia.Hebat jentera Yamaha ini.

YZF – R1 GYTR

 

Nombor pengeluaran yang terdapat di motosikal ini memperingati hakikat bahawa ini adalah ulang tahun ke-20 YZF-R1 superbike.

Tahun ini Yamaha memenangi perlumbaan Endurance 8 jam di Suzuka ,dan belum pernah terjadi sebelum ini kemenangan secara berturut-turut sebanyak empat kali.

Model ini kegunaannya hanya di litar sahaja, Yamaha YZF-R1 GYTR dibina oleh krew Rasmi Yamaha Racing Team yang meraih kejayaan di Suzuka.

Yamaha YZF-R1 GYTR mempunyai ekzos Akrapovic (Full Evo 2 Titanium), brek Brembo (caliper depan GP4-RX, cakera T-Drive 320mm, dan 19RCS Corsa Corta silinder master), fairlens fiber carbon, Penggantungan Öhlins (FGRT 219 forks, kejutan GP TTX36), dan Bridgestone slicks (V02 soft).

Juga, setiap Yamaha YZF-R1 GYTR mempunyai nombor edisi terhad yang terukir pada kuk teratas, dan akan dihantar dengan sijil kesahihan.

Kos?

€ 39,500 termasuk VAT, yang bermaksud harga akan berbeza-beza dari negara ke negara. Ditawarkan oleh Yamaha Motor Europe.

 

Komen anda mungkin membantu